Vælg en side

Om os

Der findes mange forskellige sociale medier, som alle giver virksomhederne en direkte kommunikationskanal til forbrugerne og de potentielle kunder. Selvom vi flittigt bruger de sociale medier privat, så er der mange, der er i tvivl om, hvordan de skal bruges, når det er en virksomhed, der er afsender.

Mange vælger at oprette en virksomhedsside på de sociale medier, “fordi det skal man i dag”. Men det hjælper ikke at oprette en profil eller side, hvis man ikke er til stede. Tværtimod kan det have en negativ effekt, hvis du ikke er tilstede og besvarer brugernes beskeder m.m. Brugerne følger dig på de sociale medier, fordi de vil underholdes eller informere – og det er din opgave!

På socialmediatrainer.org er der derfor fokus på, hvordan virksomheder kan bruge de sociale medier til at understøtte virksomhedens aktiviteter. At være til stede på de sociale medier sætter store krav til virksomhederne, og det kan være svært selv at udforme nogle retningslinjer. Derfor har vi udviklet denne side – det er din guide til at få succes på de sociale medier. Du kan få hjælp til alt lige fra beslutningen om, hvilke sociale medier, din virksomhed skal være på, ligesom vi vil guide og give gode råd til, hvordan du skal håndtere de sociale medier.

En del af OnlineSynlighed.dk

Socialmediatrainer.org er en del af OnlineSynlighed.dk. Hos OnlineSynlighed.dk er vi eksperter i online markedsføring og sociale medier. Vi arbejder hver dag med at skabe større online synlighed for vores kunder, ligesom vi hjælper dem med at håndtere deres profiler på forskellige sociale medier. Vores mange års erfaring betyder, at vi ved, hvad vi snakker om, og vi ved, hvad der virker.