Vælg en side

Facebook Business Manager

Facebookannoncering er de sidste par år blevet kaldt det nye sort – i hvert fald inden for online marketing kredse. Det er ikke helt tilfældigt, da der findes en helt særlig grund til, at annoncering på Facebook er blevet er godt og effektivt værktøj for virksomheder.

Engang var det fint blot at få en masse følgere og likes, da man på den måde kunne regne med, at budskabet blev hørt. I dag sætter Facebooks algoritmer langt større krav til den virksomhed, der afsender, og det kræver både sproglige overvejelser, de rette værktøjer og økonomi at opnå succes med facebookannoncer.

Hvis du arbejder med facebookannoncer for din virksomhed, men oplever at have svært ved at nå ud til en rækkevidde, der gør annoncen effektiv, er det måske fordi, at du endnu ikke benytter dig af Facebooks Business Manager – det er nemlig afgørende for at opnå succes på Facebook.

Fordelene ved Facebook Business Manager

Der findes rigtig mange fordele ved at bruge Facebook Business Manager, når man arbejder med annoncer på Facebook. Først og fremmest giver det en langt større kontrol i selve opsætningen af annoncen. Værktøjet giver desuden mulighed for at lave mange forskellige former for målgrupper og kopimålgrupper, så man sikrer sig, at man udelukkende når ud til relevante brugere – og dermed ikke spilder sine annoncekroner.

En andet vigtigt element og en af de store fordele ved at benytte sig af Facebook Business Manager er, at det giver en langt større indsigt og kontrol i arbejdet med annoncer. Værktøjet giver dig nemlig muligheden for hele tiden at overvåge annoncerne og dermed få et indblik i, hvordan de præsterer.

Endeligt giver Facebook Business Manager også muligheden for at køre splittests. På den måde kan man opstille flere forskellige annoncer til samme målgruppe eller samme annoncer til forskellige målgrupper og hele tiden se, hvilken annoncevariant der præsterer bedst – og hvilken målgruppe der er mest modtagelig.

Business Manager kan ikke gøre det alene

Facebook Business Manager

Det er dog ikke sådan, at Facebooks annonceværktøj Business Manager kan klare det alene – og man får altså ikke succes blot ved at bruge det. Selvom værktøjet er et godt hjælpemiddel, der ligger fundamentet for succesen, kræver det altså også nogle andre færdigheder.

Det er nemlig afgørende, at man gør sig en masse sproglige overvejelser. På den måde sikrer man sig, at kommunikationen er tilpasset den målgruppe, man gerne vil henvende sig til. Det er tilmed også afgørende, at man får identificeret den rette målgruppe – nemlig dem der kan blive potentielle kunder.

Endeligt skal det visuelle og den tekst man bruger samarbejde, så der kommer et samspil og en rød tråd gennem alle annoncerne. Det er altså ikke bare lige sådan at opnå succes med annoncer på Facebook, men Business Manager hjælper dig trods alt på den rette vej.